aloe vera gel, pure aloe vera, gezonde voeding - Beauty by Leandra

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten > Forever aloë vera
ALOË VERA DRANKEN
Alle dranken van Forever hebben als basis de pure aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde leefstijl.

Aloë Vera Gel
Pure gestabiliseerde aloë vera gel (96,4%) die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt een perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Het helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel.
Aloë Berry Nectar
Deze drank bevat 90,6% gestabiliseerde aloë vera gel en biedt alle voordelen van Forever Aloe Vera Gel gecombineerd met een zoet mengsel van appel en cranberry sap. Deze drank smaakt fris en fruitig en is erg populair bij kinderen.
Aloë Bits n’ Peaches
Naast 91,2% gestabiliseerde aloë vera bevat Aloe Bits N’Peaches alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel. Hierin zijn ook stukjes voedingsrijk aloë vera vruchtvlees, gedrenkt in perzikconcentraat toegevoegd. Door de aangename smaak van zongerijpte perzikken is de drank ideaal voor het hele gezin.
Freedom
Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven.
Aloë Blossom Herbal Tea
Een verzachtende en verfrissende cafeïnevrije kruidenthee, die u helpt te ontspannen en tot rust te komen. Bevat van nature weinig calorieën. Zowel warm te drinken als koud te serveren met ijs, als een verfrissend alternatief. Iedere verpakking bevat 25 individueel verpakte theezakjes.
Forever Pomesteen Power
Een smaakvole, exotische drank en krachtig supplement dat rijk is aan vitamine C. Krachtig door de toevoeging van granaatappel, mangosteen en een smakelijke mix van framboos, braam, blauwe bosbes en druivenpitextract.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu